Skovbegravelsesforløbet

 Hos Skovbegravelse.dk kan der erhverves et skovgravsted i forbindelse med et dødsfald, og man kan også reservere eller forhåndserhverve urnegravsteder og familietræer længe inden de skal anvendes. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med overvejelser omkring ens “sidste vilje” og hvor ens sidste hvilested skal være.

Skovbegravelsesplads

De fleste vælger at besøge skovbegravelsespladsen og i den forbindelse udvælger et træ og et gravsted.

Skovbegravelse er nu nationalt tilgængeligt, i samtlige af landets regioner. Udforsk Skovbegravelsespladser, nær dig.

Træ og urnegravsted

Det er muligt enten selv at besøge skovbegravelsespladserne, deltage i en åben guidet fremvisning eller aftale en personlig fremvisning. For online bestilling anvendes siden for reservation og erhvervelse .

Når det ønskede urnegravsted og træ er valgt, formidles oplysningerne til skovfogeden, som forestår fremvisningen eller oplysningerne formidles direkte til administrationsselskabet via mail.

Fremvisninger

Der holdes løbende offentlige fremvisninger på landets forskellige skovbegravelsespladser, hvor man har mulighed for at få svar på ens spørgsmål vedrørende skovbegravelse, og blive vist rundt i det pågældende skovområde samt på selve skovbegravelsespladsen. Det er også muligt at booke en personlig fremvisning af den skovbegravelsesplads, man ønsker at besøge og få yderligere viden omkring.

Illustration_urnenedsættelse

Urnenedsættelse

Når en urne skal nedsættes, taler vi forløbet igennem inden dagen og aftaler bl.a. mødested, hvem der bærer og nedsætter urnen, vi forbereder selvfølgelig gravningen og sørger for, at stedet efterfølgende fremstår pænt og naturligt. Læs mere om urnenedsættelser her.

Velkommen i skoven

Der er helt generelt offentlig adgang til skovene, jf. skovloven, fra kl. 6.00 til solnedgang hele året. Det gælder for gående og cyklende på faste veje og stier. Hunde er også velkommen i skovene, de skal blot holdes i snor. På skovbegravelsespladserne kan man færdes til fods i hele området.

Der er de fleste steder mulighed for kørsel i bil og parkering i umiddelbar tilknytning til skovbegravelsespladserne. Læs mere herom på siderne for de enkelte skovbegravelsespladser.

Velkommen i skoven_illustration