Artikel i Familie Journal om skoven som sidste hvilested

I denne uges nummer af Familie Journal bringes der en spændende og informativ artikel om skoven som sidste hvilested, og skovbegravelse som helhed. Artiklen har bl.a. fokus på at belyse tendensen, hvor skovbegravelsespladsers stigende popularitet, har fået flere og flere mennesker til at vælge at blive begravet i skoven fremfor på kirkegården. Hvad er det, der får folk til at tage denne beslutning? 

I artiklen interviewes et ældre ægtepar om deres bevæggrunde for at vælge en urneplads i skovbunden på Øland Skovbegravelsesplads i Nordjylland. 

Træer, bænk og sti på den vestlige Skovbegravelsesplads i Øland Skov i forårsdag.

Artiklen i Familie Journal indlemmer ligeledes et interview med Mette Glarborg, ejer af Øland Skov og driftsansvarlig for Øland Skovbegravelsesplads. I hendes egen skov har Mette Glarborg selv valgt et træ, hvor hendes egen urne på et tidspunkt skal nedsættes. 3 af skovens 234 hektar er udlagt til skovbegravelsesplads.

Familie Journal er tilgængelig som e-publikation på eReolen Global, hvor det er gratis at oprette sig. Læs mere her. Alternativt kan det fysiske blad læses på det lokale bibliotek eller købes i kiosker og supermarkeder. 

Pt. er der 15 private skovbegravelsespladser etableret i Danmark under paraplyorganisationen Skovbegravelse ApS. Yderligere 7 skovbegravelsespladser er undervejs. 

Har du spørgsmål vedrørende skovbegravelse, så er du velkommen til at kontakte vores administration på tlf. 42 90 90 62 eller skrive til os på info@skovbegravelse.dk.