Mindeplader

En smuk og naturlig markering af et gravsted på skovbegravelsespladsen.

Bestil en mindeplade

 Da skovgravpladserne under Skovbegravelse.dk ligger i fredskov, er det ikke tilladt at udsmykke urnegravstederne, lige som det er tilladt på en kirkegård. Skovene, som skovbegravelsespladserne ligger i, drives efter skovlovens regler om bæredygtig drift, og skal til enhver tid fremstå naturlig. Læs mere om de gældende forhold for skovgravpladserne her.

Selvom det ikke er tilladt at pynte gravstedet, har man mulighed for at markere urnegravene med en flad mindeplade, som lægges i skovbunden. Mindepladen fungerer derfor som en lille urnegravsten, og er det oplagte valg til at markere et gravsted på skovgravpladsen.

Mindepladens – eller urnegravstenens – størrelse, materiale og udseende gør, at den naturligt falder godt ind i naturen. Der er to forskellige typer sten at vælge imellem – en lys lavet i Grå Bohus granit og en mørk lavet af Sort Svensk Diabas.

Skovbegravelse mindeplader i skovbunden

Hvorfor få en mindeplade?

 For mange er det vigtigt, at man har et sted, hvor man kan mindes den afdøde. Da gravstederne ikke er markeret eller synligt afmærkede i skovbunden vælger mange at få lavet en mindeplade, som kan markere urnegraven. Alle træerne er nummereret, og hvis man ikke ønsker en mindeplade, vil man stadig altid på nem vis kunne finde det konkrete træ.

Om mindepladerne

 I samarbejde med Filips Sten & Billedhuggeri, tilbyder Skovbegravelse Administration to typer mindeplader: En lys og en mørk. Mindepladerne er fremstillet enten af Sort Svensk Diabas eller af Grå Bohus granit, og måler 15 cm x 21 cm, og så er de ca. 3,7 cm tykke.

Det er også Filips Sten & Billedhuggeri, der har lavet stenen, der markerer Stensballegaard Skovbegravelse.

Prisen for en mindeplade er 1.500 kr. plus eventuelle tilkøb (ekstra tegn, jordsikringspal, forsendelse). 

Skovbegravelse mindeplader

Mindeplade med gravering

Når man bestiller en mindeplade i bestillingsformularen, vælger man selv, hvad der skal graveres på mindepladen. De første 20 tegn er inkluderet i prisen.

Det er også muligt at få andet graveret på mindepladen. Ønsker man at dekorere en mindeplade med en tegning fra børnebørnene eller andre typer dekorationer, er dette også muligt. Kontakt Skovbegravelse Administration for at høre mere.

Bestil mindeplade online

 Bestil en mindeplade online herunder. Udfyld formularen med ønskerne til mindepladen. Når formularen er udfyldt og sendt, modtager man en mail som bekræftelse samt med betalingsoplysninger. Har man spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon +45 42 90 90 62 eller på mail: info@skovbegravelse.dk