Privatlivspolitik

 Skovbegravelse ApS passer godt på personlige oplysninger. I forbindelse med vores virke og tjenester kan vi indsamle oplysninger om besøgende. Dem værner vi naturligvis om, så de informationer, er i sikre hænder.

Gennem kontakten med os kan vi indsamle og gemme oplysninger som telefonnummer og mailadresse, så vi kan komme i kontakt med interesserede igen. Ønsker man at reservere eller købe et gravsted, bestille en mindeplade, melde sig til nyhedsopdateringer og lignende, har vi brug for flere oplysninger, og nogle af disse kan være personfølsomme. Man kan dog være sikker på, at al behandling af alle persondata sker under sikre forhold.

I de tilfælde, hvor vi har brug for at dele oplysninger med samarbejdspartnere og leverandører, har vi indgået en databehandleraftale, så al behandling af persondata sker efter lovens forskrifter.

Vi gemmer aldrig data længere, end vi må, og vi gennemgår med jævne mellemrum vores databaser for at slette den information, som ikke længere er relevant.

Dine rettigheder

I forbindelse med vores indsamling af oplysninger, har man en række rettigheder, som man kan vælge at benytte dig af.

  • Man har ret til at få at vide, at vi indsamler informationer
  • Man har ret til at få at vide, hvad vi gemmer af informationer om en
  • Man har ret til at få rettet ukorrekte oplysninger om en
  • Man har ret til at få slettet oplysninger, vi har om en
  • Man har ret til at få udleveret informationer, som vi har om en, på en brugbar måde

Hvis man ønsker at benytte sig af disse rettigheder, bedes man henvende sig til os ved at sende en mail til os på info@skovbegravelse.dk. Så vil vi tage os af henvendelsen, så snart vi har mulighed for det. Vær dog opmærksom på, at andet lovgivning kan betyde, at vi ikke kan imødekomme alle ønsker.

Eksempelvis skal vi ifølge bogføringsloven opbevare oplysninger i minimum 5 år, og disse kan man altså ikke få slettet før tidligst når denne periode er gået.