Parkering og praktisk info for Stensballegaard Skovbegravelsesplads

Nedenfor finder du nyttig information vedrørende parkering, toiletforhold og muligheder for afholdelse af mindesammenkomst, når du besøger Stensballegaard Skovbegravelsesplads.

Parkeringsinfo

Der er parkeringsplads ved Stensballegaard Golfklub på Stensballegaardvej 7. Herfra er der 900 meters gang til skovbegravelsespladsen. Er man gangbesværet og i forbindelse med urnenedsættelser er det tilladt at parkere ved skovbegravelsespladsen.

Åbningstider

Der er adgang til skovbegravelsespladsen fra kl. 06:00 og til solnedgang.

Nærmeste toilet

Stensballegaard Golfklub, Stensballegaardvej 7, 8700 Horsens.

Parkering ved besøg og urnenedsættelse

Ejere af et gravsted kan få udleveret en kørselstilladelse, som gælder til udløb af gravstedsretten. Tilladelsen placeres i forruden, så vores ansatte kan se, at der køres til skovbegravelsespladsen.

I forbindelse med besøg på skovbegravelsespladsen henstiller vi til, at parkeringspladsen ved golfklubben i størst muligt omfang anvendes.

Adressen for parkeringspladsen er Stensballegaardvej 7, 8700 Horsens.

Fra parkeringspladsen ved golfklubben er der ca. 900 meter til skovbegravelsespladsen, hvor man går i smukke omgivelser.

I forbindelse med urnenedsættelser kan alle deltagere parkere lige ved skovbegravelsespladsen.

Skoven er fredskov og af hensyn til naturoplevelsen, vil vi gerne, at kørsel begrænses mest muligt.   Er man gangbesværet, eller er vejret dårligt, kan man selvfølgelig køre til skovbegravelsespladsen, men ellers opfordrer vil til, at man kombinerer besøg med en lille gåtur.

Ophold i skoven

Der er jf. skovloven offentlig adgang til skoven på stier og veje fra kl. 6.00 til solnedgang. I Stensballegaard Skov kan man færdes frit i det udpegede skovstykke, men selvfølgelig med respekt for, at det er en gravplads.

Affald

Der er opsat affaldsspande på parkeringspladsen ved golfklubben.

Toiletforhold

Der er ikke toiletforhold i forbindelse med skovbegravelsespladsen. Nærmeste toilet forefindes i Stensballegaard Golfklub (Stensballegaardvej 7, 8700 Horsens).

Mindesammenkomst

Afhold mindesammenkomst efter urnenedsættelsen på Brasserie Stensballegaard. Det er i rolige og hyggelige rammer, i flotte omgivelser. Brasseriet har stor erfaring med både mindesammenkomster efter begravelser, bisættelser og urnenedsættelser.

Det er også muligt selv at medbringe forplejning og drikkevarer, eller få det via Brasseriet, og afholde en mindesammenkomst på skovbegravelsespladsen.

Læs mere her: Brasserie Stensballegaard

Brasserie Stensballegaard, Stensballegaardvej 7, 8700 Horsens
Tlf. 53 69 80 18 – E-mail: info@brasserie-stensballegaard.dk

array(12) { ["address"]=> string(74) "Stensballegaard Skovbegravelsesplads, Stensballegaardvej, Horsens, Danmark" ["lat"]=> float(55.8682567) ["lng"]=> float(9.9406901) ["zoom"]=> int(13) ["place_id"]=> string(27) "ChIJP2SYJY9hTEYR0QSzLleLN3E" ["name"]=> string(36) "Stensballegaard Skovbegravelsesplads" ["street_number"]=> string(2) "21" ["street_name"]=> string(18) "Stensballegaardvej" ["city"]=> string(7) "Horsens" ["post_code"]=> string(4) "8700" ["country"]=> string(7) "Danmark" ["country_short"]=> string(2) "DK" }

Stensballegaard Skovbegravelsesplads, Stensballegaardvej, Horsens, Danmark

array(12) { ["address"]=> string(38) "Stensballegaardvej 7, Horsens, Danmark" ["lat"]=> float(55.8702784) ["lng"]=> float(9.9277797) ["zoom"]=> int(14) ["place_id"]=> string(27) "ChIJn9GG319hTEYRB8N7BK1wxXE" ["name"]=> string(20) "Stensballegaardvej 7" ["street_number"]=> string(1) "7" ["street_name"]=> string(18) "Stensballegaardvej" ["city"]=> string(7) "Horsens" ["post_code"]=> string(4) "8700" ["country"]=> string(7) "Danmark" ["country_short"]=> string(2) "DK" }

Stensballegaardvej 7, Horsens, Danmark