Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads

Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads ligger pt. til endelig godkendelse hos Kirkeministeriet. Det forventes at Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads vil åbne officielt inden udgangen af 2022. Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads er beliggende i Himmerland, og har Viborg, Hobro og Aars som nabobyer i nordlig, vestlig og sydlig retning. Skovbegravelsespladsen etableres i et samarbejde mellem Kallestrupgaard I/S, Skovbegravelse Administration og Viborg Kommune.

Kallestrupgaard

Omkranset af idyllisk natur og maleriske landskaber i form af skov, søer, mark, eng og hede, ligger Kallestrupgaard i hjertet af Himmerland. Lige ved bedriften løber Simested Å, som er et yndet sted for lystfiskere at kaste snøren ud efter hav- og bækørreder. Området har et rigt dyreliv, der f.eks. tæller råvildt, harer, fasaner og agerhøns. Området er ligeledes kendetegnet ved flere fredede arealer og gravhøje.

Kallestrupgaard er en familieejet landbrugsbedrift med både dyrehold, markdrift og planteavl samt et særskilt fokus på bæredygtighed. Kallestrupgaard drives af Christina Yding Hahn Elgaard i samarbejde med hendes lillebror, Troels Elgaard, og søskendeparrets far, Torben Elgaard.

Oplev skoven gennem følgende muligheder

Arrangementer

Vi afholder løbende fremvisninger af urneskoven, hvor vi giver en introduktion til Skovbegravelse, fortæller om de forskellige gravstedstyper omkring træerne og historien bag skovbegravelser og Kallestrupgaard.

Privat fremvisning

Private fremvisninger kan altid aftales, eksempelvis hvis tidspunktet for de åbne guidede fremvisninger ikke passer dig. Hvis du står med et dødsfald, anbefaler vi altid, at der tages kontakt med henblik på at aftale et tidspunkt for en privat fremvisning

På egen hånd

Det er selvfølgelig muligt at reservere, erhverve og forhåndserhverve gravsteder i forbindelse med guidede og private fremvisninger. Det er også muligt at udforske skoven på egen hånd, og derigennem udvælge én gravplads. Her skal du blot være særlig opmærksom på trænummer.

Kontakt

Adresse

Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads
Kallestrupvej 76
9620 Aalestrup

Parkering

Kallestrupvej 76, Aalestrup, Danmark

Billeder fra Kallestrupgaard

Her på siden kan du se billeder fra skovområdet ved Kallestrupgaard. Klik på billedet for at se det i stor version.

Brochurer og priser

Brochure

Prisblad

Vedtægter

Oversigtskort

Omtale

Det er en dejlig tanke at blive forenet med et træ. Der er virkelig meget symbolik i det, og så ligger man der til evig tid, på en kirkegård bliver gravstedet formentlig på et eller andet tidspunkt nedlagt.

dette er omtale 2 tekst

Dette er omtale 3 tekst

Kallestrupgaard Skovbegravelse

Skovbegravelsespladsen etableres på det naturskønne Kallestrupgaard nær Aalestrup på et 1,8 hektar stort areal, hvor der vil være plads til ca. 1800 urnenedsættelser. Den samlede skovdrift består af godt 30 hektar fredskov, hvor en stor del skiller sig ud ved smuk beliggenhed ved hedens lyngarealer.

Som nævnt er Kallestrupgaard en familieejet bedrift, og driften af den kommende Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads vil ligeledes blive varetaget af Christina Yding Hahn Elgaard i ledtog med hendes far og lillebror, Torben og Troels Elgaard.

Udover driften af Kallestrupgaard, har Christina Yding Hahn Elgaard mange roller på CV’et: direktør, investor, iværksætter, influencer, bestyrelsesmedlem og mor. Hun er direktør i Farmbrella, der er et digitalt vidensnetværk målrettet det professionelle segment i agrosektoren. Kærligheden til landbruget har hun haft i mange år. Christina lever livet fuldt ud og investerer tid i projekter, der giver mening og som hun tror på. Via erfaringer og prøvelser i livet ved hun, at døden altid er en følgesvend, og at livet kan vende på en tallerken med samme fart som et blink med øjnene. Det faktum bruger Christina i en positiv tilgangsvinkel til livet, som hendes drive og motivation til at få det maksimale ud af den tid, vi er her.

Christina, Troels og Torben glæder sig til at byde interesserede velkommen til kommende åbne fremvisninger af Kallestrupgaard Skovbegravelsesplads, hvor der ligeledes vil være mulighed for at erhverve eller reservere en urnegravplads i det skønne naturområde, der i sandhed er fredfyldt.